De leukste, Texelse cadeaubonnen om te ontvangen én om te versturen

Zilte Zaken en Webjongens bieden met Texelcadeau.nl een complete oplossing voor de verkoop en registratie van cadeaubonnen. Texelcadeau is een platform voor de mensen die opzoek zijn naar een uniek cadeau. Om iemand te verrassen, blij te maken of een hart onder de riem te steken. Zo laat je op een speciale wijze blijken dat je aan iemand denkt. Daarnaast is Texelcadeau er voor de ondernemer, die op deze manier handig en gemakkelijk cadeaubonnen kan aanbieden aan klanten.

In het assortiment van Texelcadeau is voor iedere Texelliefhebber een mooie cadeaubon te vinden. Het is misschien niet altijd het meest originele cadeau, maar het is gegarandeerd wel een geslaagd cadeau. Verras je iemand graag met een uitgebreid weekend weg? Kijk eens bij

de arrangementen die diverse lokale ondernemers aanbieden. Of verdient iemand het om lekker in de watten gelegd te worden? Met een wellness & beauty cadeaukaart kun je iemand even lekker laten ontspannen. Op Texel zijn ook heel veel leuke uitstapjes: wie maak jij blij met een cadeaubon voor een onvergetelijke belevenis?

Het versturen van een cadeaubon is heel gemakkelijk. Kies de bon waarmee jij iemand blij wilt maken. Uiteraard kun je er een thema aan toevoegen en je eigen, persoonlijke tekst bij schrijven. Vul het emailadres in van de ontvanger, en ping! Het Texelcadeau wordt verzonden naar diegenen die jij wilt verrassen.

  1. Kies je cadeaubon
  2. Kies het thema bij jouw cadeaubon
  3. Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe
  4. Vul het emailadres van de ontvanger in
  5. Jij krijgt een bevestiging en de ontvanger krijgt een Texelse cadeaubon in zijn/haar mailbox!
Image

Hulp nodig?

Copyright Texelcadeau | Een initiatief van Zilte Zaken & WEBJONGENS